Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων


Σε μια εποχή γρήγορων ταχυτήτων και έντονης πίεσης η Mystic Neverland έρχεται να προσφέρει στον διψασμένο σύγχρονο άνθρωπο την δυνατότητα να ανακαλύψει το χαμένο του εαυτό και να τον ακολουθήσει.. Να αποφορτίστει από ότι τον κρατά μακρυά από τις ρίζες του. Να καλύψει την πραγματική του ανάγκη για γαλήνη, ηρεμία, τόνωση, ευεξία και αναζωογόνηση.


Παροχές Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Θεραπείας & Αναζωογόνησης Mystic Neverland :


- Ατομικές Συνεδρίες Εναλλακτικών Θεραπειών

- Ατομικές Συνεδρίες Θεραπευτικής & Ολιστικής Μάλαξης

- Ολοκληρωμένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Παραδοσιακού Ουσούι Ρείκι Ρυόχο

- Εκπαιδευτικά & Βιωματικά Σεμινάρια Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Αφύπνισης & Επίγνωσης

- Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού & Δραματοθεραπείας

- Διαλογισμό

- Εναλλακτική Γυμναστική

- Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Ευεξίας & Αποτοξίνωσης

- Εναλλακτική Τοξοβολία - Archery Yoga

- Scuba Diving Yoga

- SUP Yoga, Pilates & Qi Gong

- Εναλλακτικό Τουρισμό


Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center

Πειραιάς - Γλυφάδα - Κερατσίνι - Κύθνος - Σπέτσες - Κέα


Λίγα λόγια για την ομάδα μας :


Τίποτα δεν θα λειτουργούσε χωρίς τη δυναμική μιας ομάδας, νέοι άνθρωποι με :


´ Όραμα

´ Δύναμη

´ Πίστη στις δυνατότητες του ανθρώπου

´ Θέληση

´ Μάχημοι

´ Θάρρος

´ Σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη & όλα τα έμβια όντα

´ Εξειδίκευση
&
πολυετή εμπειρία στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών Ελλάδα & Εξωτερικά

´ Ακτιβιστές

´ Με εθελοντική δράση

Θεραπευτές ετερόκλητων κατευθύσεων με τελείως διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό Όραμα ... ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ... και σύνθημα Να είσαι Απλός, να είσαι Φυσικός, να είσαι Εσύ... ενωθήκαμε πριν 9 χρόνια κάτω από τη στέγη του Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center με σκόπο την Πνευματική, Ψυχική & Σωματική Υγεία & Ευεξία όλων.


Η ομάδα της Mystic Neverland πέρα των εναλλακτικών δραστηριοτήτων έχει ενεργή δράση στο κομμάτι του εθελοντισμού και της χορηγίας σε άτομα με εκφυλιστικές & ανίατες νόσους, ΑΜΕΑ καθώς επίσης και σε ζωοφιλικούς συλλόγους.


Στην έδρα της Mystic Neverland στον Πειραία, λειτουργεί η πρώτη εθελοντική Κλινική Ρέικι.


Καθημερινά με αξιοπιστία, αυθεντικότητα , εμπειρία & δύναμη προσφέρει στον κόσμο για εννιά συνεχόμενα έτη υπηρεσίες που καλύπτουν την άμεση ανάγκη του για υγεία, ευεξία , αναζωογόννηση & ισορροπία


Εμπειρία / Συνεργάτες :

P& G (Μασάζ & γιόγκα στο ανθρώπινο δυναμικό της)


´Ionian Sailing, Cyclades yatching, A1 yatchs (Εναλλακτικός τουρισμός)


´ Almyra Kythnos (Season Retreat)


´ Ξενοδοχεία Αττικής (Savoy,Theoxenia, Poseidon)


´ Παράρτημα Σπέτσες (συνεργασία με Vrelos Beach & Παράδεισος)


Έχουμε εντάξει προγράμματα και παροχές της M.N. στις ανωτέρω εταιρίες όπως


Διαλογισμός,Γιόγκα Ρέικι,Μασάζ,Sup & Kayak


Εθελοντική Δράση
:

´ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ
(workshop, retreats,therapies)

´ Κατασκηνώσεις ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ

´ Make a Wish
(
εθελοντική δράση / χορηγία)

´ Ορφανοτροφείο Μέλισα (χορηγία)


Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Mandra Yoga the sound healing therapy
Η γιόγκα του ήχουΗ λέξη μάντρα μεταφράζεται ως «προβολή του νου». Είναι μια τεχνική που ρυθμίζει το μυαλό. Υπάρχουν πολλά μάντρας και το καθένα έχει τη δική του ποιότητα, ρυθμό και επίδραση. Στην Κουνταλίνι Γιόγκα δεν δίνεται εξατομικευμένο «κρυφό» μάντρα. Όλα τα μάντρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους.

Ο κόσμος μας είναι φτιαγμένος από ενέργεια. Η ενέργεια δονείται. Μια μορφή ενέργειας όπως ένα άψυχο αντικείμενο δονείται πιο αργά ή σε χαμηλότερη συχνότητα. Κάποιες μορφές ενέργειας όπως η σκέψη δονούνται σε ένα βαθμό που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Το να βιώνουμε την εμπειρία της ενέργειας που δονείται σε υψηλότερη συχνότητα μας φέρνει πιο κοντά στη συνένωση με την υψηλότερη δόνηση όλων.

Κάθε σκέψη ή κάθε συναίσθημα που βιώνουμε έχει μια δονητική συχνότητα. Όταν χρησιμοποιούμε τα μάντρας, κατευθύνουμε το νου σε μια πιο ψηλή δονητική συχνότητα. Η Μάντρα Γιόγκα είναι μια τεχνική που συνδέει το άτομο με το όλον. Αυτό επιτυγχάνεται όταν συγχωνεύεται η ηχητική δόνηση της ατομικής συνείδησης με εκείνη της παγκόσμιας συνειδητότητας μέσω της ρυθμικής δύναμης των μάντρας.

Πως λειτουργείΗ συνολική επίδραση του μάντρα σχετίζεται με τα αντανακλαστικά σημεία που βρίσκονται στη γλώσσα και στο στόμα. Στο πάνω μέρος του στόματος υπάρχουν 84 μεσημβρινοί ή σημεία πίεσης. Κάθε φορά που μιλάς, τα διεγείρεις με τη γλώσσα σου. Όταν πιέζεις τους σωστούς, «κωδικούς», στέλνεις μηνύματα στον εγκέφαλο να ξεκλειδώσει τα υψηλότερα κέντρα. Τα μάντρας εμπεριέχουν την αρχαία τεχνογνωσία που βοηθά να αποστέλλονται αυτοί οι κωδικοί στον εγκέφαλο. Ο ήχος του μάντρα μπορεί να καθοδηγηθεί, έτσι ώστε να αντηχεί από πολλές περιοχές του σώματος. Η πιο συνηθισμένη μεταξύ αυτών είναι το σημείο του τρίτου ματιού. Όταν κατευθύνετε τα μάτια σας ή την προσοχή σας σε αυτή την περιοχή και ψάλλετε τον ήχο, δονείτε το μάντρα στο σημείο του τρίτου ματιού. Άλλα κέντρα που χρησιμοποιούνται συχνά είναι το κέντρο του αφαλού, το κέντρο της καρδιάς και το κέντρο του στέμματος στην κορυφή του κεφαλιού. Όταν ψάλλουμε κατευθύνουμε συνειδητά το νου μας, γιατί οι ψαλμοί έχουν μεγαλύτερη δονητική ικανότητα από το τραγούδι. Επιλέγουμε να επικαλεστούμε τη θετική δύναμη που εμπεριέχουν αυτοί οι ήχοι. Οι θετικές επιβεβαιώσεις που μπορείτε να εκφράσετε στη δική σας γλώσσα αποτελούν επίσης αποτελεσματικά εργαλεία μεταμόρφωσης. Είναι ένας τύπος μάντρα που επηρεάζουν θετικά το νου.

Τελικά, η άσκηση των μάντρας τελειοποιείται τόσο που όλα τα μάντρας είναι τζάπας (japas).

Τζάπα σημαίνει «αντήχηση του μάντρα». Στο τζάπα, το μάντρα προβάλλεται στο σύμπαν και εν συνεχεία επανέρχεται σε εσένα μέσω της αντανάκλασης. Όταν κατέχεις το τζάπα μπορείς να ακούσεις το μάντρα χωρίς να νιώθεις ότι εσύ το παρήγαγες.

Το τζάπα οδηγεί στο τάπα (tapa), την εσωτερική ψυχική θερμότητα του πράνα. Το τάπα καθαρίζει και ενδυναμώνει τα νεύρα. Η άσκηση του τζάπα γίνεται συχνά με τη βοήθεια ενός κομπολογιού που αποκαλείται μάλα.https://www.youtube.com/watch?v=_yZUJzg8D_E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου