Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων


Σε μια εποχή γρήγορων ταχυτήτων και έντονης πίεσης η Mystic Neverland έρχεται να προσφέρει στον διψασμένο σύγχρονο άνθρωπο την δυνατότητα να ανακαλύψει το χαμένο του εαυτό και να τον ακολουθήσει.. Να αποφορτίστει από ότι τον κρατά μακρυά από τις ρίζες του. Να καλύψει την πραγματική του ανάγκη για γαλήνη, ηρεμία, τόνωση, ευεξία και αναζωογόνηση.


Παροχές Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Θεραπείας & Αναζωογόνησης Mystic Neverland :


- Ατομικές Συνεδρίες Εναλλακτικών Θεραπειών

- Ατομικές Συνεδρίες Θεραπευτικής & Ολιστικής Μάλαξης

- Ολοκληρωμένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Παραδοσιακού Ουσούι Ρείκι Ρυόχο

- Εκπαιδευτικά & Βιωματικά Σεμινάρια Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Αφύπνισης & Επίγνωσης

- Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού & Δραματοθεραπείας

- Διαλογισμό

- Εναλλακτική Γυμναστική

- Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Ευεξίας & Αποτοξίνωσης

- Εναλλακτική Τοξοβολία - Archery Yoga

- Scuba Diving Yoga

- SUP Yoga, Pilates & Qi Gong

- Εναλλακτικό Τουρισμό


Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center

Πειραιάς - Γλυφάδα - Κερατσίνι - Κύθνος - Σπέτσες - Κέα


Λίγα λόγια για την ομάδα μας :


Τίποτα δεν θα λειτουργούσε χωρίς τη δυναμική μιας ομάδας, νέοι άνθρωποι με :


´ Όραμα

´ Δύναμη

´ Πίστη στις δυνατότητες του ανθρώπου

´ Θέληση

´ Μάχημοι

´ Θάρρος

´ Σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη & όλα τα έμβια όντα

´ Εξειδίκευση
&
πολυετή εμπειρία στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών Ελλάδα & Εξωτερικά

´ Ακτιβιστές

´ Με εθελοντική δράση

Θεραπευτές ετερόκλητων κατευθύσεων με τελείως διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό Όραμα ... ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ... και σύνθημα Να είσαι Απλός, να είσαι Φυσικός, να είσαι Εσύ... ενωθήκαμε πριν 9 χρόνια κάτω από τη στέγη του Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center με σκόπο την Πνευματική, Ψυχική & Σωματική Υγεία & Ευεξία όλων.


Η ομάδα της Mystic Neverland πέρα των εναλλακτικών δραστηριοτήτων έχει ενεργή δράση στο κομμάτι του εθελοντισμού και της χορηγίας σε άτομα με εκφυλιστικές & ανίατες νόσους, ΑΜΕΑ καθώς επίσης και σε ζωοφιλικούς συλλόγους.


Στην έδρα της Mystic Neverland στον Πειραία, λειτουργεί η πρώτη εθελοντική Κλινική Ρέικι.


Καθημερινά με αξιοπιστία, αυθεντικότητα , εμπειρία & δύναμη προσφέρει στον κόσμο για εννιά συνεχόμενα έτη υπηρεσίες που καλύπτουν την άμεση ανάγκη του για υγεία, ευεξία , αναζωογόννηση & ισορροπία


Εμπειρία / Συνεργάτες :

P& G (Μασάζ & γιόγκα στο ανθρώπινο δυναμικό της)


´Ionian Sailing, Cyclades yatching, A1 yatchs (Εναλλακτικός τουρισμός)


´ Almyra Kythnos (Season Retreat)


´ Ξενοδοχεία Αττικής (Savoy,Theoxenia, Poseidon)


´ Παράρτημα Σπέτσες (συνεργασία με Vrelos Beach & Παράδεισος)


Έχουμε εντάξει προγράμματα και παροχές της M.N. στις ανωτέρω εταιρίες όπως


Διαλογισμός,Γιόγκα Ρέικι,Μασάζ,Sup & Kayak


Εθελοντική Δράση
:

´ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ
(workshop, retreats,therapies)

´ Κατασκηνώσεις ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ

´ Make a Wish
(
εθελοντική δράση / χορηγία)

´ Ορφανοτροφείο Μέλισα (χορηγία)


Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Red Wine Massage Valentines Day Edition79 ευρω από 240 για ένα Red Wine Massage για δυο άτομα..special edition for Valentines Day ..Μια μοναδική εμπειρία για δυο άτομα πλήρη αναζωογόνηση και ευεξία συνολικής διάρκειας 90 λεπτων


Ένα μοναδικό πρόγραμμα χαλάρωσης & θεραπείας το οποίο κάνει την επίσκεψη σας στη Mystic Neverland ένα ταξίδι αναζωογόνησης & ευεξίας τόσο στο φυσικό όσο και ψυχικό σας σώμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

-          Υδροθεραπεία με άλατα από τη νεκρά θάλασσα & κόκκινο κρασί υπό τη συνοδεία jazz μουσικής.
-          1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
-          Red Wine Massage με αιθέρια έλαια και κόκκινο κρασί

 

Τα αποτελέσματα του Red Wine Massage Valentines’ Time edition:
Το Red Wine Massage είναι ένας συνδυασμός θεραπευτικού και χαλαρωτικού μασάζ ο οποίος αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενώ παράλληλα προσφέρει αναλγησία.
Οι ειδικές πιέσεις, οι τεχνικές και οι διατάσεις της λειτουργικής μάλαξης, προκαλούν διαστολή και ελαστικότητα σε συγκεκριμένους ιστούς και βιολογικά υλικά που έχουν συρρικνωθεί και χάσει την δύναμή τους. Έτσι επιτυγχάνεται αναλγησία και αύξηση του μειωμένου εύρους κίνησης.
Αποτελεί μοναδική εμπειρία μασάζ απελευθερώνοντας την ένταση της καθημερινότητας ενώ ταυτόχρονα αναπληρώνει τα επίπεδα της σωματικής ενέργειας απογειώνοντας την διάθεση σας.

Tα οφέλη του Red Wine Massage
Oι μεγαλύτερες δυνατότητες για διαστολή και ελαστικότητα όλου του οργανισμού και η συνολική ενεργοποίηση των μεταβολικών διαδικασιών και των λειτουργιών που εξυπηρετούν την χαλάρωση, την ευλυγισία, την αυξημένη ζωτικότητα και γενικά την πλήρη αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής.
Πρόκειται για μια αντιγηραντική θεραπεία καθώς οι πολυφαινόλες – τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο κρασί είναι δέκα φορές πιο αποτελεσματικά στην πρόληψη των ρυτίδων απ’ ότι η βιταμίνη Ε.
Το κόκκινο κρασί περιέχει επίσης ρεσβερατρόλη, η οποία έχει αντιφλεγμονώδη και αντικαρκινική δράση.
Η ρεσβερατρόλη αποτελεί συστατικό αρκετών προϊοντων αντιγήρανσης.
      1.            Διατηρεί το σώμα σε μια υγιή & ζωτική κατάσταση
      2.            Λειτουργεί θεραπευτικά & επαναφέρει την κινητικότητα των μυών
      3.            Καθιστά το σώμα πιο λειτουργικό & με μεγαλύτερη αντοχή
      4.            Ενίσχυση του δέρματος
      5.            Μείωση του χρόνου επούλωσης τραυμάτων
      6.            Ρύθμιση λεμφικής λειτουργίας
      7.            Βελτίωση του κυκλοφοριακού συστήματος
      8.            Μείωση πόνων στους μυς
      9.            Αύξηση της μυϊκής απόδοσης
  10.            Βελτίωση ποιότητας ύπνο
  11.            Ψυχική ηρεμία & χαλάρωση

Ιδανική επιλογή αν έχουμε :
1.      Χρόνιος πόνος
2.      Μειωμένη κινητικότητα
3.      Αποκατάσταση από τραυματισμούς
4.      Πόνοι  οστεοαρθρίτιδας
5.      Μυϊκοί σπασμοί
6.      Προβλήματα κακής στάσης του σώματος 

 


 

 

Λίγα λόγια για τις ευεργετικές ιδιότητες του κόκκινου κρασιού :


Οίνος ευφραίνει και το… δέρμα!


Το κρασί θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά ποτά. Εμφανίζεται ανά τους αιώνες συνδεμένο με τον άνθρωπο, και κατέχει εξέχουσα θέση σε πολλούς πολιτισμούς και θρησκείες ως μοναδικό ποτό, αρμονικά συνδεδεμένο με την καλή σωματική και ψυχική κατάσταση, του ισορροπημένου τρόπου ζωής και τη μακροζωία. Από την αρχαιότητα οι  γιατροί της εποχής, ανάμεσά τους και ο Ιπποκράτης, αναγνώρισαν τις ευεργετικές ιδιότητες του κρασιού στην υγεία, και το χρησιμοποιούσαν θεραπευτικά, κάνοντάς το ίσως το παλιότερο φάρμακο, γνωστό εδώ και 5.000 χρόνια. Τα τελευταία  χρόνια έχουν γίνει πολλές επιστημονικές μελέτες που δείχνουν ότι το κρασί και κυρίως το κόκκινο έχει ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στην υγεία όταν πίνεται σε καθημερινή βάση με το φαγητό και με μέτρο. Αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού, προκαλεί ευεξία, βοηθά στη μακροζωία και παράλληλα συμβάλλει στην εξωτερική ομορφιά.

Ευεργετικές ιδιότητες του κρασιού στο δέρμα!
Το κόκκινο κρασί μπορεί να αποτελέσει συνταγή νεότητας, αφού οι πολύτιμες αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που φημίζεται ότι περιέχει το καθιστούν μια υγιεινή επιλογή. Διαποτίζει το δέρμα με άλατα ασβεστίου και μαγνησίου, που έχουν αντιβακτηριακές και αντιγηραντικές ιδιότητες.  Βοηθά στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και της γήρανσης με την αποκατάσταση του κολλαγόνου και της ελαστίνης βοηθώντας στη σύσφιγξη και το γέμισμα των ρυτίδων. Τα θετικά και αρνητικά ιόντα που περιέχει είναι μια πηγή παροχής οξυγόνου. Αποτοξινώνει το δέρμα, κάνοντάς το να δείχνει πιο λείο, λαμπερό και υγιές. Χρησιμοποιείται για αφαίρεση λεκέδων, πανάδων και κηλίδων από τον ήλιο. Σε ορισμένες γυναίκες συνιστάται η χρήση του ως τονωτικό για το δέρμα τους, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το κρασί περιέχει επίσης φυσικά οξέα φρούτων (AHA), τα οποία έχουν αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Εφαρμόζοντας το κόκκινο κρασί στο πρόσωπο καταπολεμάται η ακμή και καθαρίζουν οι πόροι. Ελαττώνει, επίσης, τη λιπαρότητα και τη συμφόρηση του δέρματος. Αν και το κόκκινο κρασί έχει αντιγηραντικές και θεραπευτικές ιδιότητες που καταπραΰνουν από το στρες και αναζωογονούν το δέρμα, ωστόσο, το άσπρο συμβάλλει στη σύσφιγξη των ανοικτών πόρων και την πρόληψη της ακμής.
Είναι φράγμα ενάντια στη ζημιά από τον ήλιο για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Όμως δεν πρέπει να θεωρείται ως υποκατάστατο για τα αντηλιακά. Αρωματίστε και περιποιηθείτε το δέρμα σας χρησιμοποιώντας το κρασί που ταιριάζει στον τύπο σας, είναι μια σοφή επιλογή.

Λίγα λόγια για το κόκκινο κρασί που παρέχεται:

Σαντορίνη. Ένα ηφαίστειο στη μέση του πελάγους. Μοναδικό. Μαυράθηρο. Ένα παλιό μαύρο γλυκό κρασί. Μοναδικό κι αυτό. Δεν θα μπορούσε καλύτερα ένα προϊόν να εκφράσει τη φύση της Σαντορίνης. Το Μαυράθηρο είναι αυτό. Ακόμα κι αν κάποιος δεν την έχει επισκεφθεί, αφού το δοκιμάσει, καταλαβαίνει πως είναι ένα νησί με δυο φύσεις. Μια φύση σκοτεινή και παράξενη και μια φύση γλυκιά, φιλόξενη και ερωτική. Έτσι και το Μαυράθηρο, είναι το ασυνήθιστα σκοτεινό μαύρο κρασί της Σαντορίνης που περικλείει όλη τη γλύκα της μέσα σε μια φιάλη. Η εξήγηση είναι απλή. Το Μαυράθηρο είναι γέννημα όλων των φυσικών στοιχείων της Σαντορίνης. Προέρχεται από τις ερυθρές ποικιλίες Μαντηλαριά και Μαυράθηρο που ωριμάζουν μέσα στα φυλλώματα από τις κουλουριασμένες αμπελιές, τρυγιούνται και απλώνονται στις σαντορινιές λιάστρες, δέχονται την θέρμη του καλοκαιρινού ήλιου και τα χάδια του πελαγίσιου αέρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου