Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων


Σε μια εποχή γρήγορων ταχυτήτων και έντονης πίεσης η Mystic Neverland έρχεται να προσφέρει στον διψασμένο σύγχρονο άνθρωπο την δυνατότητα να ανακαλύψει το χαμένο του εαυτό και να τον ακολουθήσει.. Να αποφορτίστει από ότι τον κρατά μακρυά από τις ρίζες του. Να καλύψει την πραγματική του ανάγκη για γαλήνη, ηρεμία, τόνωση, ευεξία και αναζωογόνηση.


Παροχές Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Θεραπείας & Αναζωογόνησης Mystic Neverland :


- Ατομικές Συνεδρίες Εναλλακτικών Θεραπειών

- Ατομικές Συνεδρίες Θεραπευτικής & Ολιστικής Μάλαξης

- Ολοκληρωμένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Παραδοσιακού Ουσούι Ρείκι Ρυόχο

- Εκπαιδευτικά & Βιωματικά Σεμινάρια Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Αφύπνισης & Επίγνωσης

- Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού & Δραματοθεραπείας

- Διαλογισμό

- Εναλλακτική Γυμναστική

- Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Ευεξίας & Αποτοξίνωσης

- Εναλλακτική Τοξοβολία - Archery Yoga

- Scuba Diving Yoga

- SUP Yoga, Pilates & Qi Gong

- Εναλλακτικό Τουρισμό


Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center

Πειραιάς - Γλυφάδα - Κερατσίνι - Κύθνος - Σπέτσες - Κέα


Λίγα λόγια για την ομάδα μας :


Τίποτα δεν θα λειτουργούσε χωρίς τη δυναμική μιας ομάδας, νέοι άνθρωποι με :


´ Όραμα

´ Δύναμη

´ Πίστη στις δυνατότητες του ανθρώπου

´ Θέληση

´ Μάχημοι

´ Θάρρος

´ Σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη & όλα τα έμβια όντα

´ Εξειδίκευση
&
πολυετή εμπειρία στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών Ελλάδα & Εξωτερικά

´ Ακτιβιστές

´ Με εθελοντική δράση

Θεραπευτές ετερόκλητων κατευθύσεων με τελείως διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό Όραμα ... ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ... και σύνθημα Να είσαι Απλός, να είσαι Φυσικός, να είσαι Εσύ... ενωθήκαμε πριν 9 χρόνια κάτω από τη στέγη του Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center με σκόπο την Πνευματική, Ψυχική & Σωματική Υγεία & Ευεξία όλων.


Η ομάδα της Mystic Neverland πέρα των εναλλακτικών δραστηριοτήτων έχει ενεργή δράση στο κομμάτι του εθελοντισμού και της χορηγίας σε άτομα με εκφυλιστικές & ανίατες νόσους, ΑΜΕΑ καθώς επίσης και σε ζωοφιλικούς συλλόγους.


Στην έδρα της Mystic Neverland στον Πειραία, λειτουργεί η πρώτη εθελοντική Κλινική Ρέικι.


Καθημερινά με αξιοπιστία, αυθεντικότητα , εμπειρία & δύναμη προσφέρει στον κόσμο για εννιά συνεχόμενα έτη υπηρεσίες που καλύπτουν την άμεση ανάγκη του για υγεία, ευεξία , αναζωογόννηση & ισορροπία


Εμπειρία / Συνεργάτες :

P& G (Μασάζ & γιόγκα στο ανθρώπινο δυναμικό της)


´Ionian Sailing, Cyclades yatching, A1 yatchs (Εναλλακτικός τουρισμός)


´ Almyra Kythnos (Season Retreat)


´ Ξενοδοχεία Αττικής (Savoy,Theoxenia, Poseidon)


´ Παράρτημα Σπέτσες (συνεργασία με Vrelos Beach & Παράδεισος)


Έχουμε εντάξει προγράμματα και παροχές της M.N. στις ανωτέρω εταιρίες όπως


Διαλογισμός,Γιόγκα Ρέικι,Μασάζ,Sup & Kayak


Εθελοντική Δράση
:

´ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ
(workshop, retreats,therapies)

´ Κατασκηνώσεις ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ

´ Make a Wish
(
εθελοντική δράση / χορηγία)

´ Ορφανοτροφείο Μέλισα (χορηγία)


Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

4 Hands Holistic Massage για άνδρες και γυναίκες. Ένα μοναδικό συνδυαστικό πρόγραμμα της ινδικής τέχνης Ayurveda, Bamboo, Thai foot Massage και Reiki, από δυο θεραπευτές ταυτόχρονα, διάρκειας 75 λεπτών για πλήρη αναζωογόνηση και ευεξία, από το Mystic Neverland στον ΠειραιάΑyurvedic Massage

Η τεχνική του παραδοσιακού αγιουρβεδικού μασάζ, έρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων. Όταν ακόμα οι χειρομαλάξεις αποτελούσαν θεραπευτικές μορφές και η κάθε θεραπεία ήταν ιεροτελεστεία. Το αγιουρβέδικό μασάζ είναι η πρωταρχική θεραπεία της Αγιουρβέδα. Μέσω της χαλάρωσης του σώματος μας επιτρέπεται να εντοπίσουμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια που συσσωρεύτηκε στο σώμα και μας επιφέρει ενοχλήσεις & πόνους. Το αγιουρβερδικό μασάζ μας βοηθά να αντιληφθούμε την αλληλεπίδραση σώματος – νου. Τα θεραπευτικά ζεστά αιθέρια έλαια συντελούν στην διατήρηση της υγείας, αρμονιάς & του αυτοσεβασμού μας.


Τεχνική Αμπγιάνγκ Μαρτάν – Συγχρονισμός Δυο Θεραπευτών

Μια τεχνική της Ayurveda για τόνωση του πνεύματος, σώματος και μεταβολισμού. Ιδανικό για την αποβολή κάθε έντασης, τόνωσης του κυκλοφοριακού και λεμφικού συστήματος. Αναζωογονεί σώμα και επιδερμίδα προσφέροντας ψυχική ανάταση.


Bamboo Massage

To bamboo massage είναι παραδοσιακή τεχνική της αρχαίας κινέζικης ολιστικής θεραπευτικής με χρήση καλαμιών και ειδικών ξύλινων εξαρτημάτων. Το φυτό bamboo συμβολίζει τη δύναμη, την ευεξία, την ειλικρίνεια & την απλότητα. Με ρολαρίσματα σε μεγάλες μυικές ομάδες και ειδικές πιέσεις στα πέλματα δημιουργήτε δίεργεση του νευρικού συστήματος με αποτέλεσμα την πλήρη αναζωογόννηση. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα προσφέροντας ανακούφιση και μείωση των εντάσεων. Ευεργετικό τόσο σε χρόνια προβλήματα και δυσλειτουργίες όσο και σε περιπτώσεις κόπωσης και στρές.

Ιδανικό για την αντιμετώπιση :

- της Αρθρίτιδας
- της Τενοντίτιδας
- των Ημικρανιών
- των Κυκλοφοριακών Προβλημάτων
- των Πόνων στα Πόδια
- για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας
- για Αναδόμηση ΣώματοςThai Foot Massage & ΑνθοΪάματα Bach

Οι ρίζες του Thai Foot Massage προέρχονται από την Κίνα. Εξελίχθηκε στην Ταϊλάνδη, απ’ όπου και πήρε το όνομα. Εμπεριέχει στοιχεία από διάφορες τεχνικές μάλαξης σε όλο το πόδι (δακτυλοπιέσεις & ειδικά ξυλάκια) και στοιχεία από τη γιόγκα. Όλα αυτά -μαζί με ιδιαίτερες κινήσεις- ενεργοποιούν τα εσωτερικά όργανα και αυτά με τη σειρά τους βοηθούν τον άνθρωπο να διατηρείται σε καλή κατάσταση υγείας και ευεξίας. Βοηθάει στη βαθιά χαλάρωση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί τα κέντρα στο σώμα που απευθύνονται στο σωματικό και στο νοητικό επίπεδο. Η ταϋλανδέζική μάλαξη στα πόδια πραγματοποιείται με αιθέρια έλαια ή ανθοϊάματα Bach.


ΑνθοΪάματα Bach

Tα ανθοϊάματα Μπαχ (Bach Flower Remedies) είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας την οποία ανακάλυψε ο Άγγλος γιατρός Έντουαρντ Μπαχ. στις αρχές του 20ου αιώνα.. Παρασκευάζονται από 38 διαφορετικά λουλούδια της Αγγλίας και είναι τελείως ακίνδυνα, χωρίς καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα ή ουσίες. Έτσι μπορεί να τα πάρει καθένας (ακόμα και μωρά και ζώα), αρκεί να βρει ποια από τα 38 ταιριάζουν στην δική του περίπτωση.

Τα ιάματα Μπαχ ανήκουν στις ενεργειακές θεραπείες. Σύμφωνα με τους θεραπευτές και όσους τα χρησιμοποιούν, θεραπεύουν το νοητικό και συναισθηματικό μέρος του ατόμου και γι'αυτό κατόπιν μπορούν να θεραπεύσουν και το φυσικό σώμα, αφού οι αιτίες των περισσότερων ασθενειών βρίσκονται σ' εκείνα τα επίπεδα. Μπορεί για παράδειγμα κάποιος να έχει ελλείψεις στον οργανισμό του λόγω κακών διατροφικών ή άλλων συνηθειών. Τα ιάματα Μπαχ δε θα προσθέσουν αυτό το στοιχείο που λείπει, αλλά θα βοηθήσουν το άτομο να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή του, ή τις απαραίτητες κινήσεις και επιλογές (π.χ. επιλογή ενός καλού γιατρού) ή μια αλλαγή στη νοητική και συναισθηματική στάση, τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν αποτέλεσμα στο φυσικό σώμα.

Συνδυαστική Ολιστική Μέθοδος Thai Foot Massage με Ανθοϊάματα Bach

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί η Bach Rescue Cream. H Bach Rescue Cream είναι κρέμα βάλσαμο για το δέρμα η οποία μαλακώνει και το αποκαθιστά. Περιέχει συνδυασμό 6 ανθοΪαμάτων :

Impatiens - Ανυπομονησία, μεγάλη εσωτερική ένταση
Star of Bethlehem - Για κάθε περίπτωση διανοητικού ή σωματικού σοκ, πρόσφατου ή παλαιού
Cherry Plum - Φόβος ότι θα χάσει τον έλεγχο ή τα λογικά του –υστερία
Rock Rose - Τρόμος, έντονος φόβος, πανικός
Clematis - Ονειροπόληση, αφηρημάδα, έλλειψη προσοχής, δυσκολία συγκέντρωσης
Crab Apple - Το καθαριστικό ίαμα, αίσθημα ακαθαρσίας, εμμονή στη λεπτομέρεια


Το Bach Oil ειδικό μείγμα που συνδυάζει έξι ανθοϊάματα για τόνωση, ευεξία & αντιμετώπιση αρνητικών καταστάσεων και συναισθημάτων. Βοηθά στην αντιμετώπιση των ανχοτικών καταστασέων.

Rock Rose - Τρόμος, έντονος φόβος, πανικός
Clematis - Ονειροπόληση, αφηρημάδα, έλλειψη προσοχής, δυσκολία συγκέντρωσης
Cherry Plum - Φόβος ότι θα χάσει τον έλεγχο ή τα λογικά του –υστερία
Star of Bethlehem - Για κάθε περίπτωση διανοητικού ή σωματικού σοκ, πρόσφατου ή παλαιού
Impatiens - Ανυπομονησία, μεγάλη εσωτερική ένταση
White Chestnut - Συνεχείς ανεπιθύμητες σκέψεις και νοητικοί διάλογοι


Ρέικι

Το Ρέικι είναι ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που κατάγεται από την Ιαπωνία και έχει ευεργετικά αποτελέσματα όπως σωματική ευεξία, νοητική ηρεμία, χαλάρωση, εξάλειψη του άγχους και της ανησυχίας, ανάπτυξης θετικών συναισθημάτων και θετικών σκέψεων, τα οποία όλα συντελούν στην υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος. Είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να διοχετεύσει την πνευματική ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν. Η μέθοδος Ρέικι είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική.

Το Ρέικι προσφέρει:

Φυσική αποτοξίνωση, ευεξία & ζωτικότητα.
Ανακούφιση του πόνου, ενίσχυση φυσικών λειτουργιών του σώματος.
Ισορροπία & νοητική διαύγεια, ξεκούραση, αναζωογόνηση & βαθιά χαλάρωση.
Μείωση – Εξαφάνιση αρνητικών παρενεργειών των φαρμάκων
Ενίσχυση για την απολλαγή από το στρές και το άγχος.
Καθαρισμό από το θυμό, τις ενοχές & τις φοβίες
Ενίσχυση & αύξηση της αυτοπεποίθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου