Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων


Σε μια εποχή γρήγορων ταχυτήτων και έντονης πίεσης η Mystic Neverland έρχεται να προσφέρει στον διψασμένο σύγχρονο άνθρωπο την δυνατότητα να ανακαλύψει το χαμένο του εαυτό και να τον ακολουθήσει.. Να αποφορτίστει από ότι τον κρατά μακρυά από τις ρίζες του. Να καλύψει την πραγματική του ανάγκη για γαλήνη, ηρεμία, τόνωση, ευεξία και αναζωογόνηση.


Παροχές Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Θεραπείας & Αναζωογόνησης Mystic Neverland :


- Ατομικές Συνεδρίες Εναλλακτικών Θεραπειών

- Ατομικές Συνεδρίες Θεραπευτικής & Ολιστικής Μάλαξης

- Ολοκληρωμένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Παραδοσιακού Ουσούι Ρείκι Ρυόχο

- Εκπαιδευτικά & Βιωματικά Σεμινάρια Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Αφύπνισης & Επίγνωσης

- Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού & Δραματοθεραπείας

- Διαλογισμό

- Εναλλακτική Γυμναστική

- Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Ευεξίας & Αποτοξίνωσης

- Εναλλακτική Τοξοβολία - Archery Yoga

- Scuba Diving Yoga

- SUP Yoga, Pilates & Qi Gong

- Εναλλακτικό Τουρισμό


Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center

Πειραιάς - Γλυφάδα - Κερατσίνι - Κύθνος - Σπέτσες - Κέα


Λίγα λόγια για την ομάδα μας :


Τίποτα δεν θα λειτουργούσε χωρίς τη δυναμική μιας ομάδας, νέοι άνθρωποι με :


´ Όραμα

´ Δύναμη

´ Πίστη στις δυνατότητες του ανθρώπου

´ Θέληση

´ Μάχημοι

´ Θάρρος

´ Σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη & όλα τα έμβια όντα

´ Εξειδίκευση
&
πολυετή εμπειρία στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών Ελλάδα & Εξωτερικά

´ Ακτιβιστές

´ Με εθελοντική δράση

Θεραπευτές ετερόκλητων κατευθύσεων με τελείως διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό Όραμα ... ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ... και σύνθημα Να είσαι Απλός, να είσαι Φυσικός, να είσαι Εσύ... ενωθήκαμε πριν 9 χρόνια κάτω από τη στέγη του Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center με σκόπο την Πνευματική, Ψυχική & Σωματική Υγεία & Ευεξία όλων.


Η ομάδα της Mystic Neverland πέρα των εναλλακτικών δραστηριοτήτων έχει ενεργή δράση στο κομμάτι του εθελοντισμού και της χορηγίας σε άτομα με εκφυλιστικές & ανίατες νόσους, ΑΜΕΑ καθώς επίσης και σε ζωοφιλικούς συλλόγους.


Στην έδρα της Mystic Neverland στον Πειραία, λειτουργεί η πρώτη εθελοντική Κλινική Ρέικι.


Καθημερινά με αξιοπιστία, αυθεντικότητα , εμπειρία & δύναμη προσφέρει στον κόσμο για εννιά συνεχόμενα έτη υπηρεσίες που καλύπτουν την άμεση ανάγκη του για υγεία, ευεξία , αναζωογόννηση & ισορροπία


Εμπειρία / Συνεργάτες :

P& G (Μασάζ & γιόγκα στο ανθρώπινο δυναμικό της)


´Ionian Sailing, Cyclades yatching, A1 yatchs (Εναλλακτικός τουρισμός)


´ Almyra Kythnos (Season Retreat)


´ Ξενοδοχεία Αττικής (Savoy,Theoxenia, Poseidon)


´ Παράρτημα Σπέτσες (συνεργασία με Vrelos Beach & Παράδεισος)


Έχουμε εντάξει προγράμματα και παροχές της M.N. στις ανωτέρω εταιρίες όπως


Διαλογισμός,Γιόγκα Ρέικι,Μασάζ,Sup & Kayak


Εθελοντική Δράση
:

´ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ
(workshop, retreats,therapies)

´ Κατασκηνώσεις ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ

´ Make a Wish
(
εθελοντική δράση / χορηγία)

´ Ορφανοτροφείο Μέλισα (χορηγία)


Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Special Summer Offers by Mystic Neverland

only by M.N.


20€ από 120€ για το απόλυτο αυθεντικό "Tantric Massage with Essences", διάρκειας 60', από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο "Mystic Neverland" στον Πειραιά - έκπτωση 83%. Ένας συνδυασμός των ευεργετικών ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων, της μοναδικής αίσθησης του ταντρικού μασαζ & των θεραπευτικών ιδιοτήτων του Thai Foot Massage, που δημιουργεί ένα μοναδικό πρόγραμμα αφιερωμένο σε όσους επιθυμούν την πλήρη ευεξία & αναζωογόνηση!  


 Το Ταντρικό μασάζ αναζωογονεί & ανανεώνει. Μέσω της τεχνικής του Ταντρικού μασάζ πετυχαίνεται βαθύς καθαρισμός δέρματος, μυών & εσωτερικών ζωτικών οργάνων. Οι ψυχικές εντάσεις & το στρές μυόνονται δραστικά. Το Ταντρικό μασαζ στοχεύει στα τρία επίπεδα της υπαρξής μας : φυσικό, συναισθηματικό & πνευματικό προκειμένου να βρεθεί το συναισθήμα της ενότητας που μας συνδέει με το ανώτερο εαυτό.

 Οι ρίζες του Thai Foot Massage προέρχονται από την Κίνα. Εξελίχθηκε στην Ταϊλάνδη, απ’ όπου και πήρε το όνομα του. Εμπεριέχει στοιχεία από διάφορες τεχνικές μάλαξης και στοιχεία από τη γιόγκα. Όλα αυτά -μαζί με ιδιαίτερες κινήσεις-





Microlift Therapy
Ισχυρή θεραπεία εναλλακτικού lifting προσώπου με βάση τις πρωτέινες. Έχει έντονα άμεσα και ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης των χαρακτηριστικών και του οβάλ του προσώπου. Τονώνει την επιδερμίδα και αποκαθιστά την ιδανική ισορροπία της σφριγηλότητας της. Όλοκληρώνεται σε 5 φάσεις προσφέροντας ένα flash αποτέλεσμα άμεσης σύσφιξης. Μεγιστοποιεί την ανθεκτικότητα του δέρματος στα σημάδια της κούρασης, λευκαίνει όλο το πρόσωπο και εξαφανίζει τους μαύρους κύκλουςνεργοποιούν τα εσωτερικά όργανα και αυτά με τη σειρά τους βοηθούν τον άνθρωπο να διατηρείται σε καλή κατάσταση υγείας και ευεξίας. Βοηθάει στη βαθιά χαλάρωση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί τα κέντρα στο σώμα που απευθύνονται στο σωματικό και στο νοητικό επίπεδο.





19,9€ από 110€ για μια Ισχυρή θεραπεία εναλλακτικού lifting προσώπου με βάση τις πρωτεΐνες (Microlift Therapy) για τόνωση, σφριγηλότητα, ανθεκτικότητα, σύσφιξη και λεύκανση της επιδερμίδας σας, από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο "Mystic Neverland" στον Πειραιά - έκπτωση 82%  

Microlift Therapy
Ισχυρή θεραπεία εναλλακτικού lifting προσώπου με βάση τις πρωτέινες. Έχει έντονα άμεσα και ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης των χαρακτηριστικών και του οβάλ του προσώπου. Τονώνει την επιδερμίδα και αποκαθιστά την ιδανική ισορροπία της σφριγηλότητας της. Όλοκληρώνεται σε 5 φάσεις προσφέροντας ένα flash αποτέλεσμα άμεσης σύσφιξης. Μεγιστοποιεί την ανθεκτικότητα του δέρματος στα σημάδια της κούρασης, λευκαίνει όλο το πρόσωπο και εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου