Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπείων


Σε μια εποχή γρήγορων ταχυτήτων και έντονης πίεσης η Mystic Neverland έρχεται να προσφέρει στον διψασμένο σύγχρονο άνθρωπο την δυνατότητα να ανακαλύψει το χαμένο του εαυτό και να τον ακολουθήσει.. Να αποφορτίστει από ότι τον κρατά μακρυά από τις ρίζες του. Να καλύψει την πραγματική του ανάγκη για γαλήνη, ηρεμία, τόνωση, ευεξία και αναζωογόνηση.


Παροχές Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Θεραπείας & Αναζωογόνησης Mystic Neverland :


- Ατομικές Συνεδρίες Εναλλακτικών Θεραπειών

- Ατομικές Συνεδρίες Θεραπευτικής & Ολιστικής Μάλαξης

- Ολοκληρωμένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Παραδοσιακού Ουσούι Ρείκι Ρυόχο

- Εκπαιδευτικά & Βιωματικά Σεμινάρια Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Αφύπνισης & Επίγνωσης

- Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού & Δραματοθεραπείας

- Διαλογισμό

- Εναλλακτική Γυμναστική

- Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Ευεξίας & Αποτοξίνωσης

- Εναλλακτική Τοξοβολία - Archery Yoga

- Scuba Diving Yoga

- SUP Yoga, Pilates & Qi Gong

- Εναλλακτικό Τουρισμό


Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center

Πειραιάς - Γλυφάδα - Κερατσίνι - Κύθνος - Σπέτσες - Κέα


Λίγα λόγια για την ομάδα μας :


Τίποτα δεν θα λειτουργούσε χωρίς τη δυναμική μιας ομάδας, νέοι άνθρωποι με :


´ Όραμα

´ Δύναμη

´ Πίστη στις δυνατότητες του ανθρώπου

´ Θέληση

´ Μάχημοι

´ Θάρρος

´ Σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη & όλα τα έμβια όντα

´ Εξειδίκευση
&
πολυετή εμπειρία στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών Ελλάδα & Εξωτερικά

´ Ακτιβιστές

´ Με εθελοντική δράση

Θεραπευτές ετερόκλητων κατευθύσεων με τελείως διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό Όραμα ... ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ... και σύνθημα Να είσαι Απλός, να είσαι Φυσικός, να είσαι Εσύ... ενωθήκαμε πριν 9 χρόνια κάτω από τη στέγη του Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center με σκόπο την Πνευματική, Ψυχική & Σωματική Υγεία & Ευεξία όλων.


Η ομάδα της Mystic Neverland πέρα των εναλλακτικών δραστηριοτήτων έχει ενεργή δράση στο κομμάτι του εθελοντισμού και της χορηγίας σε άτομα με εκφυλιστικές & ανίατες νόσους, ΑΜΕΑ καθώς επίσης και σε ζωοφιλικούς συλλόγους.


Στην έδρα της Mystic Neverland στον Πειραία, λειτουργεί η πρώτη εθελοντική Κλινική Ρέικι.


Καθημερινά με αξιοπιστία, αυθεντικότητα , εμπειρία & δύναμη προσφέρει στον κόσμο για εννιά συνεχόμενα έτη υπηρεσίες που καλύπτουν την άμεση ανάγκη του για υγεία, ευεξία , αναζωογόννηση & ισορροπία


Εμπειρία / Συνεργάτες :

P& G (Μασάζ & γιόγκα στο ανθρώπινο δυναμικό της)


´Ionian Sailing, Cyclades yatching, A1 yatchs (Εναλλακτικός τουρισμός)


´ Almyra Kythnos (Season Retreat)


´ Ξενοδοχεία Αττικής (Savoy,Theoxenia, Poseidon)


´ Παράρτημα Σπέτσες (συνεργασία με Vrelos Beach & Παράδεισος)


Έχουμε εντάξει προγράμματα και παροχές της M.N. στις ανωτέρω εταιρίες όπως


Διαλογισμός,Γιόγκα Ρέικι,Μασάζ,Sup & Kayak


Εθελοντική Δράση
:

´ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ
(workshop, retreats,therapies)

´ Κατασκηνώσεις ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ

´ Make a Wish
(
εθελοντική δράση / χορηγία)

´ Ορφανοτροφείο Μέλισα (χορηγία)


Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Εναλλακτική ΓυμναστικήΠάντα με γνώμονα την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική, ψυχική & σωματική ισορροπία η Μ.Ν. δημιούργησε εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης συνδυάζοντας τα στοιχεία της φύσης & το εσωτερικό παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας. Έτσι με όχημα το χορό, το παιχνίδι, τον αυτοσχεδιασμό, τη μουσική, την πρόκληση, το υδάτινο στοιχείο & τον αέρα, δημιούργησε το Body & Soul Pilates Personal Training και το Mystic Neverland Kayak Navigation Team ωστέ μέσα από την γυμναστική, την έκφραση & τη δημιουργία να βιώνουμε ολοκληρωτικά ενά υγιές σώμα & πνεύμα.
 • Mystic Neverland
 • Pilates Personal Training


  Μια ολοκληρωμένη & ποιοτική μέθοδος άσκησης στην οποία δεν συμμετέχει μόνο το σώμα αλλά και η αντίληψή μας βασισμένη στις αρχές της γιόγκα & άλλων ανατολίτικων φιλοσοφιών.

  Το Pilates βασίζεται σε εννιά αρχές :
  1. Αναπνοή
  2. Συγκέντρωση
  3. Ευθυγράμμιση
  4. Συνειδητοποίηση
  5. Έλεγχό
  6. Ακρίβεια
  7. Αντοχή
  8. Συνεχόμενη ροή κινήσεων
  9. Χαλάρωση

  O συνδυασμός αυτών των βασικών άξιων ρέει μέσα σε κάθε κίνηση, κατά την πραγματοποίηση κάθε άσκησης. Οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες ώστε να έχουν πολλές εναλλαγές με λίγες επαναλήψεις με σκοπό την τόνωση των μυών, χωρίς όμως αυτοί να διογκώνονται. Αναπτύσουν την ελαστικότητα των μυών και τη δύναμη ενώ παράλληλα μας βοηθά στο να αποκτήσουμε αρμονία & ισορροπία.
  Η σωστή αναπνόη, η ακρίβεια & η συγκέντρωση είναι απαραίτητοι συντελεστές κατά τη διάρκεια των ασκήσεων οι οποίου οδηγούν στην απόλυτη ευθυγράμμιση του σώματος.
  Γίνεται ενιαία εκγύμναση του σώματος καθώς ευεξία & ζωτικότητα απορρέει από κάθε κίνηση. • Mystic Neverland
  Kayak Navigation Team & Τσι Κόνγκ

  Μοναδικός εναλλακτικός τρόπος εκγύμνασής σώματος, πνεύματος & ψυχής. Συνδυάζοντας τα στοιχεία της φύσης & την ανθρώπινη αναγκή για εσωτερική αρμονία το Kayak Navigation Team & Τσι Κόνγκ δίνει νέα διάσταση στην σωματική και πνευματική εξέλιξη.
  Ανεβαζεί την αδρεναλίνη ενώ ταυτόχρονα γυμνάζει το σώμα μας με απόλυτο φυσικό τρόπο & με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του υδάτινου στοιχείου.


 • 1 σχόλιο:

  1. Εναλλακτική Γυμναστική/Personal Training με Sea – Kayak & Qi Gong από τη Mystic Neverland στον Πειραιά.

   Σας αρέσει ο εναλλακτικός τρόπος ζωής;
   Σας αρέσει η επαφή με τη φύση, με το νερό, τα σπορ;
   Έχετε κουραστεί από την κλασσική γυμναστική?

   Η Mystic Neverland Kayak Navigation Team στα πλαίσια της εναλλακτικής γυμναστικής οργανώνει εδώ και πέντε χρόνια προγράμματα εκπαίδευσης με ειδικά καγιάκ ανοιχτού τύπου (sit-on-top) & συγχρονισμένης πλοήγησης σε συνδυασμό με Qi Gong σε μια διαδρομή που ξεκινά από τα Βοτσάλακια, διασχίζει τα γαλανά νερά της Πειραϊκης, το νησάκι του Παρασκευά και τα κανάλια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
   Το θαλάσσιο καγιάκ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εκγύμνάσης και πρόκλησης του ίδιου μας του εαυτού. Δίνει μια άλλη διάσταση στον μέχρι τώρα τρόπο που έχουμε μάθει να γυμνάζόμαστε εξισορροπόντας ανάμεσα στο πνεύμα και το σώμα φέρνοντας μας σε άμεση επαφή με τα στοιχεία της φύσης όπως τον νέρο, αέρας και ο ήλιος.
   Είναι διασκεδαστικό και εύκολο να το μάθει κανείς. Αποτελεί εκπληκτική προπόνηση που ενισχύει τον πυρήνα/κορμό, τα πόδια και τα χέρια. Προσφέρει ευελιξία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε και αυξήσετε την σωματική σας αντοχή και τη δύναμη σας ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνετε και γεμίζετε ενέργεια από τα στοιχεία της φύσης.
   Μιά μοναδική εμπειρία, κάθε ταξίδι και μια περιπέτεια.
   Το sea kayak σήμερα στη χώρα μας γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη καθώς διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα για την αναπτυξή του, θάλασσα , ήλιο , αμέτρητη ακτογραμμή και πολυάριθμα νησιά.
   Η διάρκεια του μαθήματος είναι 70 λεπτά και περιλαμβάνει :
   Α. Θεωρία Πλοήγησης
   Β. Βασικούς Χειρισμούς, Θέση Σώματος & Έλεγχο Σκάφους
   Γ. Συγχρονισμένη κωπηλατική σε μια διαδρομή που ξεκινάει από τα Βοτσαλάκια, περνά από τα νερά της Πειραϊκης, τα κανάλια του ΣΕΦ και καταλήγει στο νησάκι του Παρασκεύα.
   Δ. Qi Gong
   Qi Gong

   Η προέλευση του τσι γκονγκ ανάγεται στα προϊστορικά χρόνια και η γέννηση του χάνεται στη θρυλική αρχαία ιστορία της Κίνας. Στόχος των ασκήσεων και των κινήσεων τσι κόνγκ είναι η διατήρηση και η αύξηση της ενέργειας. Η πρακτική εφαρμογή του τσι γκονγκ διεγείρει τα ενεργειακά επίπεδα του σώματος μέσω ειδικών στάσεων και αργών, ήπιων κινήσεων οι οποίες αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στις αρτηρίες και τις φλέβες και τη ροή της ζωτικής ενέργειας (τσι) στα κανάλια ή μεσημβρινούς τους σώματος. Το τσι γκονγκ γυμνάζει χωρίς να καταπονεί τις αρθρώσεις, τους τένοντες, και τους μυς. Επίσης, ο ασκούμενος μαθαίνει να χρησιμοποιεί το τσι στα μέρη του σώματος που χριάζονται ενδυνάμωση και θεραπεία.

   Αυτή η δυναμική μορφή άσκησης μπορεί να εφαρμόζεται από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ανθρώπου μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του. Οι κινήσεις είναι αργές και δεν καταπονούν ούτε ζορίζουν το σώμα.
   Το τσι γκονγκ μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για την καθημερινή ζωή μας καθώς συμβάλλει στη βελτίωση της αυτοσυγκέντρωσης και την επαναφορά του πάθους και του αυθορμητισμού που βιώναμε ως παιδιά. Το τσι γκονγκ έχει πολλές μορφές και κλάδους, μερικοί από τους οποίους μπορούν να οδηγήσουν στην αυτοπαρατήρηση και διαλογισμό.

   ΑπάντησηΔιαγραφή